Mijn verzoek

Vrouwke

Mijn gebed is in behandeling
al sinds 1988
sta ik in de wacht
bij die man daarboven.
Maar er zijn minstens duizenden voor mij
ik wacht al 35 jaar.
God het volhouden positief te zijn wordt steeds moeilijker
genees mij en maak me gelukkig
dat is al wat ik vraag.
vandaag.
Nou,nou,nou,nou
komt er nog wat van?
Het wachten duurt wel heel erg lang!

==============verzoek van een gelovige============

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juni 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn verzoek’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.