Heer kom spoedig terug

Petra Groeneveld

God zo lief had
U de wereld
Die verloren lag
in schuld
U zond Uw Zoon
Jezus Christus
naar deze aarde
Vreselijk Heer
moest U lijden
U gaf Uw leven
om ons te
bevrijden
U overwon het
kwaad
mensen met zoveel
intense haat

Hoelang moet
het nog duren?
Mensen haten
kunnen elkaar
niet verduren
Maken elkaar
stuk
Gunnen de ander
geen geluk
Oorlog en veel
geweld
Dagelijks tentoongesteld

Heer erbarm U over ons
Geef ons moed en kracht
in het bittere lijden
Kom terug naar de aarde
Heer kom ons bevrijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Hoe kunnen de mensen elkaar het leven benemen ? De liefdeloosheid is zo groot. Dagelijks sneuvelen mensen in oorlogsgebieden. In het klein maakt men de ander ook kapot. Ik hoop dat Jezus spoedig naar de aarde terugkomt . Amen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heer kom spoedig terug’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.