Water dragen

Gertjan van der Kraan

Water dragen

Ambtsdrager is eigenlijk water dragen
Niet om de mensen te behagen
Maar om ze te laven en te voeden
Omdat Jezus voor ze moest bloeden
Maar ook sterven en weer opstaan
En zo laat Hij ambtsdragers gaan
Toen en nu, vele eeuwen later
Mensen laven met Levend Water
En dit met liefde uit te laten delen
Door ambtsdragers aan de velen
Die dorsten naar Zijn aanwezigheid
Nu en tot in alle eeuwigheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Water dragen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.