INLOGGEN
«»

Maak mij immuun

 Och, Heer,
 Maak mij immuun voor afgunst,
 Maak mij immuun voor domheid,
 Voor zwakte, broosheid en weemoed.
 Laat het slechte uit mij verdwijnen,
 Wegsijpelen door de kieren van mijn cel.
 Bevrijd mij van mijn lijden.
 Neem de tralies voor me weg.
 Laat mij niet langer wegkwijnen
 Tussen mijn zelf opgebouwde muren.
 Laat mij weer mezelf zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maak mij immuun’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.