Groot

Nabila Bendriss

Grote man in schijn…
In jouw
zijn
Slecht denkend
brein
onzichtbare
pijn
Tastend in het
duister
Luistert naar het valse
Gefluister
Omringd door luxe en
weelde
Dat jouw ego
streelde.
Maar niets van dit alles
Kon overwinnen wat
Je uiteindelijk bleek te zijn …
zo
Klein

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nabila Bendriss (Actief sinds: 03-05-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Groot’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.