Een stringentere mondkap

Dakoyria

Een nog stringentere mondkap is de eis bij
de regiorijder Zij die lui wel echt wijs?
Ik bel me links en rechts naar Overal vang
ik bot Zij zijn bij lange na nog niet daar!

Tenminste, niet van die ultra medische soort
Ik voel me intens tekort schieten.....
Van de taxi vooralsnog niets meer gehoord

Een grote kappersorganistie redt mij uit de nood
snel opsturend, wat mij dan uitkomst bood
Is men nou helemaal! Een op zo heel korte
termijn dwingende eis en ik die heel erg baal.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een stringentere mondkap’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.