Uit nalatenschap een bibliotheek!

Dakoyria

Een buurvrouw uit het flatgebouw stierf,
haar tijd was gekomen
In haar nalatenschap bevonden zich
talloze boeken Zelfs bekroonde!

Een heuse bibliotheek is nu ingericht,
waar je naar believen kunt zoeken
Voorzien van een gezellige leeslamp,
tevens een aardig zitje...

Er is flink aan de lezende mens gedacht!
Er zijn ook nog actuele tijdschriften te
vinden Niet iedereen is immers met veel
geduld voor een dik boek bedacht...

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uit nalatenschap een bibliotheek!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.