Thuis

godschalk ludo

Thuis

Ik hou van de persoon die met een woord, met er te zijn,
een lach op gezichten kan toveren.
Met een lied, of met een klein gebaar,
Harten kan veroveren.
Dan pas komt men graag bij hem in huis,
Pas dan voelt men er zich echt thuis.
Dankjewel vriend.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Thuis’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.