zo zal ik zijn

Erna Kagenaar

zomaar kan ik
niet vergeten
er zijn teveel
herinneringen

mijn hoofd, mijn hart
ze doen gewoon
zoals het hoort
ik kan ze niet bedwingen

maar dat hoeft ook niet
even denken aan
even glimlachen om
ik laat het toe

en als het over is
en mijn gedachten
mogen rusten
want ze maken moe

dan weet ik
dat het over gaat
als morgen
de dag mij nieuwe inzichten geeft

zoals het leven leeft
zo zal ik zijn ..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zo zal ik zijn’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.