Ik ga je missen

DragonWarrior

Ik ga je missen, mijn beste vriend,
Het is moeilijk te begrijpen,
Wat je jezelf heb aangedaan,
Maar we zullen elkaar weer terug zien!

Ik heb je zo nodig,
We waren er altijd voor elkaar,
Maar nu kan dat helaas niet meer,
Jij koos voor een andere weg.

Elke keer dat wij op het strand liepen,
Vertelde jij tegen mij:
Als ik er niet meer ben,
Kijk naar de sterren, ik ben bij je.

Waarom heb je het gedaan?
Was je het leven zo zat,
Dat je het echt niet meer zag zitten?
Waarom? Ik snap het gewoon niet.

Vandaag zal ik op het strand lopen,
En denkend aan de mooie tijden,
Die wij samen hebben gehad,
Want ik kon je best wel lang.

Al die herinneringen die wij gehad hebben,
Zal ik altijd blijven koesteren,
Ook de momenten waarop wij het moeilijk hadden,
Jij was er altijd voor mij.

Jij was mijn luisterend oor,
Waarbij ik alles tegen kon zeggen,
En wij zijn samen door veel dingen heen gegaan,
Maar elke keer werd onze vriendschap sterker.

Soms was het best bizar,
Het mooiste nummer wat wij hadden,
Was van Linkin Park,
Looking for An answer.

Samen hebben wij de zoektocht doorlopen,
En hebben antwoord gekregen,
Op de belangrijkste vragen,
Die wij zo nodig hadden.

Wat moet ik zonder jou doen?
Het is begrijpelijk dat je het leven zat was,
Was je het leven echt zo zat?
Waarom ben je niet naar mij toe gekomen?

Ik ga je missen,
Jij was er altijd voor mij,
Maar vaarwel mijn beste vriend,
Ik ga je echt heel erg missen.

Zoals wij elke keer naar boven keken,
Looking for An answer,
Zoals dat nummer het al zegt,
Maar dat wij niet altijd antwoord kregen.

Hopelijk op een dag,
Zal ik je weer terug zien,
Dan hoef ik niet meer te kijken,
Naar de sterren van boven.

Laat mij maar gewoon even,
Dit moet ik echt even alleen doen,
Ik hoef echt even niemand om mij heen,
Ik moet dit echt even alleen doen!

Hij was er altijd voor mij,
Ook al had hij het moeilijk,
Hij was er altijd voor mij,
Om een luisterend oor te bieden.

Hopelijk op een dag,
Hoop dat ik antwoord krijg,
Die mij de hele nacht wakker houd,
Waarom heb je het gedaan?



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DragonWarrior (Actief sinds: 01-03-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ga je missen’ van DragonWarrior zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.