Op naar de Duitse super!

Dakoyria

Zij besteedt haar vrije ochtend meer dan goed:
Óp naar die Duitse supermarkt, waar je zo heel
goedkoop boodschappen doet

Ik begeleid haar trouw en zie wel zóveel... Veel
aan heel bruikbaars wordt er haar deel
In de brede gangen van de winkel zélf kun je bijna
rolschaatsen, alles tot en met bekijken

Je hoeft je niet bepaald te haasten... Heel doordacht
werd er al tweemaal verbouwd Op het begrip en de
tolerantie van (nog meer potentiële) klanten vertrouwd
Van vrijwel alles voorzien!

Een geduchte concurrent van de ons zo bekende
'Appie' zeer zeker, sindsdien.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op naar de Duitse super!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.