ER IS NOG VEEL ....

Dichterbijblij

E IS NOG
VEEL ....

Afpak-werk te verrichten !!!
Voor top-salaris en luxe projecten,
jou dwingend, bijdragend te verplichten !!!

Over verdiend vermogen
is al betaald !!
Met uitpersen,
toch nog vele malen
(on)willig, kan en zal
worden herhaald !!!

Onopdroogbare bron ???
Tot verwezenlijken van
eindeloze rijen wensen,
never nooit,
bijhouden kon !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ER IS NOG VEEL ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.