De t.v. doet het niet...

Dakoyria

Het lijkt alsof het bij mij zo zijn moest:
Eens even geen geweld op de t.v.!
Die vertikt het momenteel om welk
beeld dan ook te geven...

Een technische storing misschien?
De helpdesk van mijn provider heeft de
handen vol Vooralsnog even geen
oorlogsnieuws, maar mijn laptop overvol

Ik kan nauwelijks nog bevatten wat er zoal
gebeurt Voor mij wel die zo gewenste rust,
mijn hoofd loopt om
Arme, arme Oekrainers en ik die klaag Te dol!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De t.v. doet het niet...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.