Heerlijk kletsen

wil melker


heerlijk kletsen


we hebben
de tijd opgerekt
toch wordt er
in meer
minder gezegd

alsof we zuinig
moeten zijn op
de info die we
geven in zijn
effecten op leven

het heerlijk
kletsen is voorbij
want wat we
doorspelen is nu van
belang voor jou en mij


wil melker
02/02/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heerlijk kletsen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.