Alleen dan

Gertjan van der Kraan

Alleen dan

Vrede op aarde
In de mensen een welbehagen

Vrede op aarde ?
In de mensen een welbehagen ?

Vrede op aarde !
In de mensen een welbehagen !

Maar om mensen te behagen,
Moet je wel vrede willen op aarde.
En daarbij zeker niet vertragen
Door het zoeken naar eigenwaarde

Want bij echte vrede op aarde
Heb je in de mensen welbehagen




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alleen dan’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.