Valentijn

MaGuy

Ik ben niet perfect
Dat heb je waarschijnlijk al lang geleden ontdekt.
Toch wil ik zeggen dat ik veel van je hou.
Bij jou te zijn maakt me zo fier als een pauw
Je haalt het beste in mij naar boven
En daar kan ik je enkel maar om loven
Je te missen doet mij soms pijn
Wees daarom zeker vandaag mijn Valentijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

MaGuy (Actief sinds: 31-08-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Valentijn’ van MaGuy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.