Zijn Liefde delen

Petra Groeneveld

Laten wij Zijn Liefde delen
in een wereld vol van pijn
Andermans wonden helen
echte ware vrienden zijn

Oorlog is er al genoeg
liefdeloosheid veel misdaden
woorden kunnen je zo raken
ik bid U Heer laten wij vrede maken
en door U het hart van de ander
in liefde aanraken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn Liefde delen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.