Dichter Dita

Actief sinds 20-01-2016
Totaal aantal geplaatste gedichten 6
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij hoi!
Mijn naam is Dita Michael van Room.
Ik ben nieuw in het creëren van gedichten.
Alhoewel ik ze nooit eerder heb geplaatst,
dwarrelden er al een hele lange tijd woorden in mijn gedachten.
Soms rijmend, soms niet.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam,
Echt Amsterdams voel ik me niet zo.
Maar ik houd echt van de Stad Amsterdam.
Vooral de moestuin aan culturen.
Ik ben zelf Indonesisch en ik houd ook echt van het eten, oehhh nasi goreng!

Dit is vooralsnog het enige wat ik wil delen met jou,
Maar mocht je nog iets willen vragen.
Je bent welkom.

Dita

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
voelEmoties & gevoelens0.02016-01-25 Bekijk
MelodieusCultuur0.02016-01-25 Bekijk
simpel niet genoegLiefdesverdriet0.02016-01-25 Bekijk
egoGedichten over jezelf0.02016-01-25 Bekijk
met ogen openGedichten over de zee0.02016-01-25 Bekijk
onbereikbaarLiefdesgedichten (over liefde)0.02016-01-25 Bekijk