Dichter W. van der Molen

Actief sinds 14-03-2017
Totaal aantal geplaatste gedichten 1
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij Ik ben een geboren en getogen Friezin die al 30 jaar in (de Metropoolregio) Amsterdam woont. In 1994 ben ik min of meer door toeval in de sociaal-maatschappelijke dienstverlening gerold. Ik heb me continu ingezet voor allerlei mensen die een zwakke positie hebben in de maatschappij. De blik waarmee ik naar de samenleving kijk is gevormd door deze werkervaring en studie.
Ik vind het fascinerend als 'voyeur' te zien hoe mensen reageren op thema's uit de actualiteit. Ik wil menselijke dilemma's en heersende sentimenten begrijpen die in de samenleving spelen. Als ouder wordend mens heb ik er lol in de gekte van alledag in dichtvorm te overdrijven. Misschien wel een poging tot zelfmeditatie om wat ordening te scheppen in de chaos.

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
Politici, spits uw orenPolitiek8.02017-03-16 Bekijk