Dichter LonelyGirl

Actief sinds 24-11-2016
Totaal aantal geplaatste gedichten 1
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij Zoals jullie wel hebben gezien aan mijn gedicht en mijn naam ben ik vaak alleen. Ik heb vaak het gevoel dat ik er alleen voor sta. Ik tegen derest van de wereld. Ik denk dat velen dit gevoel soms wel hebben. Dit is oké. Ben wie je wil zijn, doe wat je wil doen en leef je leven hoe jij het wil. Wees een inspiratie voor anderen. Zoals ik nu probeer. Dit zal niet altijd lukken maar probeer en zie wat er komt. Als het mislukt probeer wan opnieuw en geef niet op. Ik geloof in jou. Nu jij nog.

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
The only oneEngelstalige gedichten0.02016-11-25 Bekijk