Dichter Michal Malinski

Actief sinds 12-08-2016
Totaal aantal geplaatste gedichten 4
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij Hoi!
Ik ben Michal en Ik kom uit Polen.
Sinds twee manden ik leer Nederlands.
In mijn land - Polen Ik schrijf en publiceer gedichten.
Ik ben een poolse poet.
Nu Ik woon (tot September) in het Nederalnds ( Oosterhout/ Noord Brabants)

Ik wil geel goed nederlands spreken en schirjven gedichten in dit taal.
Waneer Ik maak een fout , zegg !
;)

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
De lenteLiefdesgedichten (relatieproblemen)9.02016-08-12 Bekijk
Ren naar Flevoland!Angst9.02016-08-19 Bekijk
Het buitenlanderPesten0.02016-08-19 Bekijk
Brabants gotiekVrijheid0.02016-09-01 Bekijk