reuma R.A

godschalk ludo

Reuma R.A
Het heeft mij veel pijn gegeven in mijn leven.
Er is ook wel het positieve wat het me heeft aangedaan.
Het leerde mij voor mezelf en anderen,
opgewekt in het leven te staan.
Ondanks beperkingen door mijn R.A en gemis,
Probeer ik met volle teugen te genieten,
van wat het leven is.
En dit steeds in de weet,
dat ik het vandaag of morgen weer uit zweet.
Een goede raad ,wees positief,
en roep het uit,
Ik heb het leven lief.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘reuma R.A’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.