Té jeugdig jurkje?

Dakoyria

Ik trok vandaag naar genoegen een jeugdig
jurkje aan! Lichtpaars dan van kleur, met
een gemakkelijke lange rits Van heerlijke
badstof, eigenlijk een vlot strandding en voelde
me wel zo voldaan

Bijna vanzelfsprekend was commentaar weer
eens niet van de lucht: veel te kort, te jeugdig en
de kleur waaraan het een en ander schort...
Gewoonweg helemaal niet goed! Nou ja zeg, ik

ga niet bij de Koning op bezoek hoor! Zo bij de
deur het meer dan prima voldoet!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Té jeugdig jurkje?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.