Kinder kerstkleurplatenwedstrijd

Dakoyria

Voor gezellig kleuren kreeg ik echt een tik!
Zelfs kleintjes bezigen dat, zo vermakelijk
als wat... In de supermarkt hangen fraaie
Soms van een bij de wedstrijd winnende
strik voorzien

Ik wil graag nóg eens gaan en wéér, die
kleurplaten met een ultieme Kerstsfeer!
Het trekt ook wel extra klanten aan, ook
jong grut weet van wanten

Inmiddels vormt het voor mij het uitje van de
week Noodzakelijk shoppend maar ook met
plezier dat ik keek.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Zowel rond de Paasdagen organiseert een populaire supermarkt alsmede in de Kerst- periode een kleurplatenwedstrijd voor de jongsten. Ik combineer dat graag met mijn boodschappen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kinder kerstkleurplatenwedstrijd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.