Opnieuw uitgenodigd voor bezoekje..

Dakoyria

Zij nodigt me opnieuw uit voor een bezoekje:
Zelf ben ik aanzienlijk minder op haar gericht
Zij is wat je noemt nog altijd een lady
Menig gedicht van mij bevat als inhoud haar
en haar gewoonten!

Geregeld potsierlijk opgesteld en op een lachend
gezicht...
Ik vrees zeer dat ik bij haar weer eens aan de
beurt ben... Mijn kléding, zij houdt er maar niet over
óp

Meestentijds heeft zij dit subtiel gebracht, krijg ik me
toch ongenadig op mijn kop Nooit heeft zij door dat
er meerdere manieren zijn waarmee je in het leven
staat... Bewust bedenk ik dat, maar ondergronds toch
beseffen dat zij misschien wel wat gelijk had?

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opnieuw uitgenodigd voor bezoekje..’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.