Ik wil zijn.

Janne Rutten

Ik wil huilen, maar kan niet huilen.
Ik wil schreeuwen, maar kan niet schreeuwen.
Ik wil voelen, maar kan niet voelen.
Want ooit heb ik gevoeld,
En voelen doet pijn.
Maar zonder voelen,
Is er geen zijn.
Dus laat mij huilen,
Laat mij schreeuwen
En laat mij voelen.
Want ik wil zijn,
Ook al doet het soms pijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Janne Rutten (Actief sinds: 06-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wil zijn.’ van Janne Rutten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.