Swipe finger

Marius Th. Litzrőth

Het wachten op "de date" is het kleurloze van het leven zelf.
het swipen van de rechtervinger zorgt voor een extreme kramp rond het 2e kootje. Dan maar de versleten dansschoenen aangetrokken.

Hopende op een positieve reactie met mijn
meanderende openingszin. Of neem ik mezelf nu in het ootje.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marius Th. Litzrőth (Actief sinds: 17-08-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Swipe finger’ van Marius Th. LitzrÅ‘th zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.