INLOGGEN
«»

Utopie

Utopie
Is geen droom
Of hersenspinsel
Geen waanzin
Of het onmogelijke
Geen luchtkastelen
Of fantasie
Geen hallucinatie
Of bedrog
Geen onhaalbare term
Bereik eerst
Utopie in jezelf
Werkelijke schoonheid
In jou
Als utopie in jou zit
In de mens
Is utopie
Geboren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Utopie’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.