INLOGGEN
«»

Afscheid nemen

Afscheid..
Afscheid nemen is zo moeilijk
Het kan gewoon niet waar zijn
Ik kan het niet geloven
Hoe kun je nou verder..
..zonder de persoon die zo belangrijk voor je is

Ik ben boos
Ik ben verdrietig

Ik moet loslaten
Ik moet verwerken
Ik moet accepteren
Ik moet verder

Ik wil dat je weer terug komt
Ik wil dat je gezond bent
Ik wil dat 5 augustus 2017 nooit meer komt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Connie Dijkslag-Wien
Actief sinds: 21-01-2015Informatie bij het gedicht:

Vandaag afscheid genomen van Henk. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afscheid nemen’ van Connie Dijkslag-Wien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.