Foutje

Teun Al Abdallah

Gerrit Krol wilde een extra bol
Maar de aardbeienijs was op
Dus hij kreeg vanille
En dat vind hij niet top
Want aardbei was was zijn favoriet
Vanille was dat zeker niet
Hij sloeg de ijscoman in elkaar
En plukte al zijn haar
Uit zijn hoofd
Er was veel bloed
Dat vond meneer krol heel goed
Want de iiscoman was heel stom
Dus moesten we op hem gooien een waterstofbom
Dat zou gerechtvaardigd zijn
Want vanille en aardbei is niet hetzelfde
Net als een aardappel geen terrorist is
Dus osoma bin laden kun je ook niet bij de boerenmarkt kopen voor 3 euro per kilogram
Maar misschien wel, want bij de boerenmakrt verkopen ze
Ook pastinaak en als je dat rauw eet
Krijg je heel veel lekkere smaak
Net zo lekker als aardbeienijs
Vindt Gerrit Krol
Maar dat klopt natuurlijk niet,
Want hij is een flapdrol

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Teun Al Abdallah (Actief sinds: 21-02-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Foutje’ van Teun Al Abdallah zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.