Gevangen in vrijheid

Lúthien Oronar

Waar alles fladdert
misstanden bewegen
vegen voeten
de grond aan

staan benen
als een huis

Waar alles beweegt
overtuigingen
belemmeringen spelen
met percepties

is er vandaag
ruimte vrij
om los te laten

~

Ik ben…
Moeder Aarde
Geschonden
Tweede Chakra
Mededogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Informatie bij het gedicht

(uit een oefening en basis voor mijn blik op vandaag)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevangen in vrijheid’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.