Nieuw Chistendom

Aeltsje

Nieuw Christendom
Het is al heel lang geleden
Dat Vikingen Noord Europa aandeden.
Zij vestigen zich in o.a.Friesland
De meest noordelijke provincie van Nederland

Tijd voor een Nieuwe Tijd
Dat geldt nu voor ons wereldwijd.
Van geschiedenis kunnen wij veel leren
Door ons allen te kunnen realiseren.

Leren van de lessen die wij kregen
Willen wij ons beter gaan bewegen.
Weet, wij zijn nooit te oud om te leren
Hoe je kansen kan doen keren.

Tijd voor een Nieuwe Tijd
dat geldt nu voor wereldwijd.
Van geschiedenis kunnen wij veel leren
door ons van alles te realiseren.

Leren van de lessen die wij kregen
willen wij ons nu beter gaan bewegen.
Wij wii nooit te oud om te leren
hoe wij kansen kunnen doen keren.

Vrede moet er zijn en komen
Wil je dat,dan zal het onszelf gaan belonen


Alida


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw Chistendom’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.