vrolijk gesprek

Joris Olivier



Het kind dolt,
van geen kwaad bewust.
Hét portret valt op de grond,
scherven zonder geluk.

Opa’s stem klinkt hees,
kind vraagt bedees’
opa ben je boos.
Neen lief kind, is niets loos.

De toon blijft monter,
zijn mond lacht,
wijl zijn hart huilt
in stil verdriet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vrolijk gesprek’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.