Zo simpel

Bettina Reus

 zo simpel kan het zijn,
 een woord of een zin,
 groot of juist klein,
 slim of pure waanzin,

 het geschreven woord,
 door iemand geschreven,
 bij zinnen of compleet gestoord,
 door zin of de waanzin van het leven,

 wie bepaald wat te schrijven,
 wat kan wel en wat kan niet,
 wie vind dat het gedicht mag blijven,
 zoveel woorden liggen nog in het verschiet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Simpel, groot of klein

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zo simpel’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.