Les

Joris Olivier



Ze vroeg mij heel spontaan,
heb jij ook zo’n zin?
Ik riposteerde, waarin?
Zij, waar denk jij zoal aan?

Al snel bleek we ‘t zelfde bliefden,
want zijn allebei niet gek,
zochten saam een geschikte plek,
die ons passend geriefde.

Ons samenspel was een succes,
leerden veel van elkaar,
waren pas tegen zessen klaar,
hielden ons bij de les.

Ik kan het spel nu als de beste,
voel me een kampioen,
kreeg als beloning een zoen,
vond ik een leuke geste.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Les’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.