Het leven is zo mooi

Sofie

Het leven is zo mooi
Bloemetjes in het gras en bomen vol bloeit.
Geniet van wat je hebt.
Waardeer de kleine dingen en waardeer wat je krijgt.
Wees dankbaar.
Verspil geen tijd en maak er wat van.
Het leven is zo mooi.
Wees lief en ontarm het goede.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sofie (Actief sinds: 01-06-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven is zo mooi’ van Sofie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.