Jouw innerlijke kracht

TimL

 Je hebt een sterke wil
 En die wil maakt het verschil
 Het verschil wat jou zo bijzonder maakt
 Jij weet hoe je iemand recht in het hart raakt
 Dankzij die sterke innerlijke kracht
 Ja, daarmee heb jij een bijzondere macht
 De macht om mensen weer in zichzelf te laten geloven
 Jij laat het echt gebeuren en je doet niet alleen maar beloven
 Je hebt mensen in soorten en maten
 Maar NIEMAND is zo perfect als jij, dat heb ik wel in de gaten
 Niemand kan zo perfect voldoen aan de wensen van mij
 Dat laat je me iedere dag weer meer zien, en dat maakt mij super blij
 Het is gewoon niet te omschrijven hoe gelukkig jij mij maakt in hart en ziel
 Dat zag ik al vanaf het eerste moment, en dat is ook de rede dat ik voor jou viel
 Het was niet alleen je lieve lach en je mooie ogen die mij hebben betoverd
 Maar ook jou innerlijke liefde en jou sterke moed hebben mijn hart veroverd
 Ik had alle hoop om ooit echt gelukkig te worden opgegeven
 Maar jij laat mij telkens weer mooie momenten beleven
 En die momenten zal en wil ik nooit meer vergeten
 Ik wil er voor altijd van genieten, al ben ik oud en versleten
 Lieve schat, ik hou van jou, niet voor even maar voor heel mijn leven
 Ik heb alles voor je over en dat wilde ik je nog even meegeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

TimL (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht heb ik geschreven om mijn vriendin te laten zien hoe bijzonder en speciaal ze voor me is.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw innerlijke kracht’ van TimL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.