INLOGGEN
«»

Het ondenkbare

 Wat moet ik doen?
 Zal ik blijven of zal ik gaan?
 Steeds verder drijf je van mij vandaan
 Ik zie je in de verte
 bijna bij de horizon
 In gedachten zeg ik je vaarwel
 Weet nog precies hoe het begon
 Wat zie ik nou?
 Je komt weer terug
 Tegen de stroming in
 Vlug...
 Ik ren de zee in!
 Ik zwem naar je toe
 Jij roeit naar mij...
 Het kleine stipje wordt alsmaar groter
 Ik ontwaar eindelijk jouw profiel
 Je neemt een sprong,
 een diepe duik
 Ik zie je niet meer!
 O jawel...
 Daar ben je alweer
 Bijna op het einde van mijn kunnen
 Nog even volhouden!
 Steeds dichterbij elkaar,
 ik zie je gezicht zowaar
 Voorbij die boei
 een klein stukje nog
 Tranen stromen over mijn wang
 Zo hevig ik naar jou verlang
 Daar ben je gelukkig weer
 Onze vingers verstrengeld
 in elkaar...
 Het ondenkbare wordt weer denkbaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het ondenkbare’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.