Ach, wat sneu nou...

Dakoyria

Eigenlijk was het best sneu om te zien
De kledingzaak bevatte nog talrijke
oranje kledingstukken ná Koningsdag
sindsdien... Niet voldoende kunnen
slijten ondanks de verwachting gezien

Een aardige, jonge verkoopster
verweerde zich dapper, zij toonde nog
andere felle kleuren Die zijn binnenkort
zeker 'in' probeerde zij de oranje miskleun
te compenseren zonder verder te zeuren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ach, wat sneu nou...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.