Bevrijdingsdag

Riad Yousef

Wij waren niet hier
Maar voelen met jullie mee

Op Bevrijdingsdag vieren we de vrijheid
Die door jaren moeite is gekregen
En Nederland nu een stuk paradijs maken

Alle mensen die hun bloed hebben gegeven
Blijven wij voor altijd dankbaar

En we beloven die vrijheid te bewaren
Met wat wij kunnen
Zodat ook volgende generaties genieten van deze vrijheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Riad Yousef (Actief sinds: 05-05-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bevrijdingsdag’ van Riad Yousef zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.