INLOGGEN
«»

Een léuke Koningsdag

Aan míj was het dan niet besteed, het feesten op straat
en koos ik eerder voor een t.v. die aanstaat.

Uitgebreid ging ik ervoor zitten en genoot van de beelden
Tilburg had flink uitgepakt, je hoefde je niet te vervelen!

Wat is er veel veranderd, een Koning met gezin die zó
meefeest... In lange tijd is het niet zo léuk geweest.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een léuke Koningsdag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.