Ademen

Gerna Kempers

In ver verteelde aarde
zwart gebroed
ogen vanavond goed voor een percentage 10 procent

Je bent alleen nog
Cellen lopen niet evenredig
door de stad
snijden ze wegen
van vertrouwen af

Was jij nog aarde?
Waar ben jij, koude vriend die
op wangen vol ijspegels
kussen verraadde?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gerna Kempers (Actief sinds: 16-01-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ademen’ van Gerna Kempers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.