Mijn Dood...

ZuSonhadora

Mijn Enige Eeuwige Liefde
Als ik eerder dan jou zou sterven doe je mij de gunst!
Huil zoveel wat je wilt, maar maak geen ruzie met mij.
Als je niet kunt huilen, maak je geen zorgen!
Als je wilt lachen, lach!
Als een paar vrienden iets te vertellen hebben over mij, luister en voeg jouw versie toe.
Als ze mij de hemel in gaan prijzen, corrigeren hun overdrijving!
Als anderen teveel kritiek op mij hebben, verdedig mij!
Als zij mij een heilige willen maken, gewoon omdat ik stierf, laat zij zien dat ik er iets van een heilig had, maar dat ik er verre was om er een te zij maar vertel ze dat ik in mijn leven lang probeerde ik alleen aardig en vriendelijk te zijn!
En als je iets over mij wilt schrijven, schrijf dan in één zin.
Zij was mijn vrouw/vriendin, zij geloofde in mij en wilde altijd dat ik er dichtbij was, dan laat een traan vallen!
Ik zal er niet zijn om het te vegen, maar het is niet erg.
Anderen vrienden zullen dit doen in mijn plaats!
Vriendschap heeft alleen zin als het de hemel dichter bij ons brengt, en ik weet zeker dat ik de hemel niet vreemd zal vinden. Het feit dat ik jouw vriendin was is al op zich een stukje van de hemel!
Als jij ooit gaat liefhebben heb lief zo diep als je kunt.
Als je spreekt, spreek alleen wat je echt nodig acht.
Wanneer je lacht, probeer ook om met jouw ogen te lachen.
Als je denkt te stoppen, denk aan de strijd die je begon met de hoop om te winnen dus geef het niet op!
Wanneer je een verklaring naar iemand gaat doen doe dat dan zonder angst voor wat de persoon van jou zal denken. Wanneer je droomt, droom zolang en diep als maar kan, laat jouw gedachten weg varen in de dromen.
Wanneer je weg gaat zeg niet 'Vaarwel’’ zeg, het was allemaal geweldig en wij zien elkaar binnenkort!
Bij het knuffelen van een vriend/vriendin, omarm hem/haar met alle liefde onthoud en blijf deze omhelzing koesteren voor de rest van jouw leven leef zo intens mogelijk.
Wanneer je een vriend nodig hebt, denk aan mij hier zal ik zijn en ik blijf juichen voor jou.
Als ik eerder dan jou zal sterven toch blijf je bij Mij want ik neem jou in mij voor altijd door de eeuwigheid!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ZuSonhadora (Actief sinds: 21-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Hallo Beste lezers, Dat is het enige wat ik verwacht en graag zou willen na mijn dood... Groetjes, Zuleide

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn Dood...’ van ZuSonhadora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.