wat was blijft

Peter Paul Doodkorte

als de nacht valt
kijk ik omhoog
zie hoe de hemel lacht
naar ons hier beneden

ieder lichtpuntje
fluistert zacht
wat eens was
zal altijd blijven

aan de overkant van tijd
gekleurd door herinnering
zweeft elke dag boven ons
de echo van jouw liefde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 07-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Voor (oma) Marian Ooms, die op 5 mei 2023 aan de overkant van de tijd ontsliep | 5 mei 2024.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘wat was blijft’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.