Geknielde tijd

Paul Duyvesteyn

Ik zit geknield aan de getijdenrivier
Tijd stroomt over mijn blote knieën
Verleden golft met de rivier mee
Uren verstrijken terwijl ik kniel

Mijn hart klopt in balans met waterrimpelingen
Uit de oevers lees ik mijn begrenzingen
Mijn beroering weerspiegelt in de watervlakte
Aan de hemel schrijf ik mijn toekomst

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn (Actief sinds: 11-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geknielde tijd ’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.