Je handen

Lori Anna Schellenberg

Al urenlang op het perron sta jij te wachten
Je handen voelen niks meer door de kou
Je verdwijnt alweer in je gedachten
Terwijl je lippen kleuren blauw
Ik zou willen dat ik je kon omarmen
Maar de afstand is immens
Jouw koude handen vast te pakken
Is nu mijn allergrootste wens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lori Anna Schellenberg (Actief sinds: 17-09-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je handen’ van Lori Anna Schellenberg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.