Blijf jezelf

Wilma van Eikenhorst

Soms zal het worden afgekapt in beledigingen en schelden en soms in lof , dit zijn levensvrienden , het zal elk moment afnemen !

Er is niets te krijgen, niets te nemen, waarom maak je je nog druk dit zal alleen de schoonheid verminderen, dit is het leven het zal elk moment afnemen!

Ik blijf de portemonnee van het leven keer op keer weer opruwen, nog steeds vallen er momenten van geluk weg!

Hele gevechten in het leven bestaan uit verlangens…
Niemand wil verdriet
Niemand wil minder!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst (Actief sinds: 18-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Blijf jezelf’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.