Eenzame ouderen eten tegen laag tarief

Dakoyria

Eenzame ouderen kunnen sinds kort dineren
tegen gereduceerd tarief De restaurant-
eigenaar toonde zich zakelijk maar ook lief!
Slechts zelf betaalde drankjes maakten het
wat duur, een dessert voor eigen kosten...
Niettemin nogal wat mensen rondom 18 uur

Met elkaar aan een lange tafel, verhalen volop
verteld Meer mannen dan vrouwen, acht wel-
geteld Inmiddels elkaar kennen en vertrouwen
Andere plaatsen waar het nu ook zoiets gaf
Even gemeenschappelijke gezelligheid en hoe
genaamd geen straf! Eenmaal per week zover
je knip dat aankon en waarnaar je uitkeek.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eenzame ouderen eten tegen laag tarief’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.