OP DEZE AARDE

Renate Boers

De samen voeging
van verliefde zielen.

De versmelting
van Culturen.

De bloedbanden
in verre landen.

De pijn
eenzaamheid,
heimwee,
verscheurdheid
zijn daarvan
verborgen
naweeën,
die het
nageslacht
geselen,
tot nieuwe
wortels
zijn
geschoten,
een
bijzondere
wijsheid
is geboren,
in DANKBAARHEID
dat we
allemaal
MENSEN
zijn
op deze AARDE....................



Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘OP DEZE AARDE’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.