Gedichten over bewustwording van de mensheid

Je vindt hier gedichten die gaan over bewustwording van de mensheid, aardse bewustwording / collectieve bewustwording. Verheug jij je erop, dat de mensheid gaat groeien op het gebied van bewustwording? Dan zijn deze bewustwordings gedichten wellicht wat voor je om te lezen.

Wil je de mensheid zelf aanmoedigen om bewuster te gaan leven, om vind je het leuk om gedichten binnen dit thema te delen met ons publiek, maak dan zelf een bewustwording gedicht voor deze rubriek of stuur je bestaande gedichten in.